Onze Diensten

Koffiemachines

Koffiemachines Koffiebranderij WilmotteDe juiste koffiemachines zijn van noodzakelijk belang voor elke koffieliefhebber of horeca uitbater. Daarom bieden wij een professioneel gamma aan van zowel half- als volautomatische espressotoestellen. Indien u interesse hebt komen wij altijd vooraf eens langs om de volgende zaken met u te bespreken:

 • Keuze tussen vol- of halfautomatische koffiemachines
  De eerste stap naar een goede koffiemachine is bepalen of u gaat werken met een volautomatisch of een halfautomatisch toestel. Samen met u leggen we de grote verschillende tussen deze 2 types van koffiemachines uit zodat u zeker bent dat u over het goede toestel beschikt. We kijken hierbij niet enkel naar  de eigenschappen van het type horecazaak maar ook naar de persoon die achter de koffiemachine staat.
 • Omzet en intensiteit
  Een hogere intensiteit vraagt om een koffiemachine die hogere omzetten aankan. Zowel voor half- als voor volautomatische koffietoestellen gaan we enkele cruciale zaken na zoals totale omzet, piekmomenten bij bijvoorbeeld weekmarkten etc...
 • Functionaliteit
  Al de koffiemachines kunnen voorzien worden van talrijke opties.

  Bij halfautomatische toestellen gaan we na welke de ideale oplossing is op vlak van consistentie en regelbaarheid van de watertemperatuur, de keuze tussen volumetrische of gravimetrische afstelling van de tasinhoud, verschillende boilerconfiguraties etc...

  Bij volautomatische toestellen kijken we vooral naar de capaciteit en welke opties op vlak van productbereidingen voor u van toepassing zijn.

 • Afstelling
  Indien u dit wenst zijn wij aanwezig bij de plaatsing van uw koffiemachine. We helpen u bij de afstelling en dranksamenstelling. Zo bent u zeker dat de smaak van onze koffie volledig tot zijn recht komt.

Baristaopleiding

Baristaopleiding Koffiebranderij WilmotteEen goede baristaopleiding kan een wereld van verschil maken op vlak van het eindproduct dat u aan uw klanten serveert. Een ware koffieliefhebber heeft nood aan een aantal basisprincipes voor dit onderscheid te kunnen maken voor zijn klanten. Daarvoor kunt u bij ons terecht voor baristatrainingen over basis baristakennis en afstellen van apparatuur, latte art en algemene koffiekennis. Zij kunnen indien u dit wenst worden aangeboden in uw horecazaak of in een trainingscentrum. Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren.

Bijproducten

Bij Koffiebranderij Wilmotte houden we niet van half werk. Om volledig tot uw dienst te staan bij alles rond een tasje koffie bieden we een uitgebreid assortiment aan van chocolaatjes, cuberdons, koffiebiscuits,… Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor suiker, zowel klontjes als suikersticks, en melkcups.

Bel ons vandaag op 0477603099 of stuur een e-mail naar info@koffieswilmotte.be

loader