OVER KOFFIEBRANDERIJ WILMOTTE

Introductie

Bij Koffiebranderij Wilmotte snappen we het. Koffie is meer dan een boost om de ochtend te starten. Op het werk is het meer dan een snel pauzemoment. En op restaurant is het niet zomaar de afsluiter van een maaltijd. Voor u is koffie geen routine. Het is een moment van genot. Daardoor is ons doel heel simpel: u het beste van het beste garanderen, dag na dag, tas na tas.

Als artisanale koffiebranderij kunnen we u in de eerste plaats voorzien van onze verschillende koffieblends.
Deze blends zijn het resultaat van een nooit eindigende zoektocht naar perfectie waarbij we trachten om een zo compleet mogelijk gamma aan unieke smaken aan te bieden.

Daarnaast kunnen wij in overleg met u op zoek gaan naar de best passende espressomachines voor uw opstelling. De keuze tussen half- of volautomatische espressomachines, de capaciteit van deze machines, welke opties gewenst zijn, etc... Ook staan wij desgewenst bij de plaatsing in voor de afstelling van uw koffiemachine.

Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor baristaopleidingen . Een ware koffieliefhebber heeft immers nood aan een aantal basisprincipes voor het onderscheid te kunnen maken voor zijn klanten. Deze baristaopleidingen gaan van trainingen voor het maken van allerlei koffiedranken en latte art tot opleidingen over algemene koffiekennis.

Ons Team

Clement

Koffiebranderij Wilmotte Clement

Voor hij de fakkel doorgaf aan zijn zoon was hij de meesterbrander. Alle kneepjes van het vak die Philippe nu kent heeft hij van vader Clement geleerd. Nu houdt Clement zich vooral bezig met de aankoop van de producten en grote onderhandelingen. Kortom; de man met de ervaring.

Cathy

Koffiebranderij Wilmotte Cathy

De dochter van de stichter. Haar ontembare passie zorgde ervoor dat Koffies Wilmotte van klein koffiewinkeltje in Aalst kon groeien tot een van de grotere spelers in Aalst en omstreken. Cathy doet nog steeds dagelijks haar rondes en is nog steeds bezig met het zoeken van nieuwe prospecties.

Philippe

Koffiebranderij Wilmotte Philippe

De zoon van Cathy en Clement, letterlijk opgegroeid tussen de koffiebonen. Als kind was hij al gefascineerd door de grote roostermachines en hielp hij zijn ouders mee met het inpakken van de koffie. Nu is hij diegene die verantwoordelijk is voor het blenden en roosteren van de koffie. Daarnaast onderhoudt hij het magazijn, zoekt nieuwe klanten en organiseert de bestellingen.

Bel ons vandaag op 0477603099 of stuur een e-mail naar info@koffieswilmotte.be

loader